Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، در این راستا گزارشی که از سوی سازمان خصوصی سازی ارائه شده حاکی از واریز سود سهام عدالت طبق برنامه است؛ گزارشی که نظر مخاطبان ایسنا آن را تایید نمی‌کند و اکثر مشمولان از عدم واریز یا واریز مبلغی کم‌تر از آنچه که اعلام شده است گلایه کرده‌اند.

سوم اسفندماه بود که علیرضا صالح - رئیس سازمان خصوصی‌سازی - از واریز سود سهام عدالت در همین روز خبر داد و گفت: قبلا قول داده بودیم سود تا پایان اسفند ماه واریز شود اما در نهایت به این جمع‌بندی رسیدیم که زودتر به دست مشمولان برسد تا قدرت خرید بالاتری داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درمورد میزان سود سهام عدالت نیز گفته بود به افرادی که یک میلیون سهم دارند ٢٥٠ هزار تومان تعلق می‌گیرد. بر این اساس در سال ۱۳۹۵ به ازای هر سهم یک میلیون تومانی، ۱۵۰ هزار تومان سود پرداخت شده و در سال ۱۳۹۶ هم به این میزان سهام ۱۷۵ هزار تومان سود تعلق گرفته است.

بر این اساس پیش‌بینی شده بود که این رقم برای امسال بیشتر از سال‌های گذشته باشد.

شمار مشمولان این سهام بالغ بر ۴۹ میلیون و ۱۵۴ هزار نفر هستند که البته رقم سهام آنها متفاوت است که بسته به ارزش سهام هر فرد، این مشمولان سود دریافت خواهند کرد.

عدم پاسخگویی سازمان خصوصی سازی

اما از سوم اسفند به بعد سازمان خصوصی‌سازی هیچ گزارش و آماری درمورد روند پرداخت سود سهام عدالت ارائه نکرد و مسوولان این سازمان نیز علیرغم پیگیری‌های مکرر، حاضر به پاسخگویی نشدند.

البته سازمان خصوصی‌سازی بعد از گزارشی که در ایسنا منتشر شد و در گزارش مذکور از سازمان خواست تا آمار شفافی در اختیار این رسانه قرار دهد، در جوابیه‌ای اطلاعاتی را در اختیار این خبرگزاری قرار داد.

در این جوابیه آمده بود که "سازمان خصوصی‌سازی نسبت به وصول سود سهام عدالت از ۴۹ شرکت سرمایه‌پذیر سهام عدالت (۳۶ شرکت بورسی و ۱۳ شرکت غیربورسی) اقدام و متناسب با میزان سهام تخصیص یافته به هر یک از مشمولان، سود سهام را به حساب ذینفعان واریز کرده است.

در سنوات گذشته بابت عملکرد سال‌های ۱۳۹۵ و ۱۳۹۶ شرکت‌های سرمایه‌پذیر به ترتیب مبلغ ۳۴۵۰ میلیارد تومان و ۳۹۹۵ میلیارد تومان طی چند مرحله و حسب مبالغ دریافتی در وجه گروه‌های مختلف مشمولین سهام عدالت واریز کرده است.

در سوم اسفند سال ۱۳۹۸ نیز جمعا مبلغ ۴۷۱۰ میلیارد تومان سود سهام عدالت مربوط به عملکرد سال ۱۳۹۷ شرکت‌های سرمایه‌پذیر به صورت یکجا برای واریز به حساب مشمولین سهام عدالت در اختیار بانک‌های عامل  کشور قرار گرفت و با همکاری این بانک‌ها،  ۴۱ میلیون و ۵۱۵ هزار و ۹۹۰ نفر از مشمولینی که قبلا شماره شبای بانکی خود را در سامانه سهام عدالت  ثبت کرده بودند، به ازای هر سهم یک میلیون تومانی مبلغ ۲۰۵ هزار تومان و سایر مشمولان  نیز متناسب با میزان سهامی که دارند از سود سهام عدالت برخوردار شده‌اند."

نظر مردم 

آمار مذکور درحالی از سوی سازمان خصوصی‌سازی ارائه شده است که واکنش مخاطبان ایسنا به گزارش "واریز سود سهام عدالت مسکوت شد" آن را تایید نمی‌کند. اکثر مخاطبان از عدم واریز سود سهام عدالت حتی در سال ۱۳۹۹ گلایه داشته و برخی دیگر ادعا کرده‌اند هرچند یک میلیون سهم دارند اما مبلغی که به عنوان سود سهام عدالت دریافت کرده‌اند کم‌تر از ۲۰۵ هزار تومان بوده است.

مخاطبانی هم از عدم پاسخگویی سازمان گلایه کرده‌اند. مخاطبی در این راستا نوشته است: "لطفا پیگیری کنید چرا واریز نمی کنند؟ مابه چند جا زنگ زدیم ولی کسی پاسخگو نیست. شما که دستتان باز است پیگیری کنید. " مخاطب دیگری نیز نوشته است: " ثبت نام کرده ام‌ و تاکنون سودی دریافت نکرده ام. تماس با سامانه می گیریم ولی آنقدر ما را در صف انتظار قرار می دهند که یا خسته می شویم یا شارژ اعتباریمان به پایان می‌رسد. "

بسیاری از اشخاصی که در اولویت دریافت سود قرار دارند از واریز سود سهام عدالت گلایه داشته‌اند. به عنوان نمونه برخی مخاطبان نوشته‌اند: " برای ما که زیر نظر بهزیستی هستیم هنوز واریز نشده وای به حال افراد دیگر "؛ " سلام سود سهام عدالت ما که کارگر تامین اجتماعی هستیم پرداخت نشده است. دلیل عدم پرداخت چیست؟ "؛ " باشروع کرونا کلا سهام عدالت فراموش شد. ما جزو کارگران فصلی هستیم و بااین شرایط همین سود خیلی کمک حالمون بود"؛ " سود سهام ۹۷ فرهنگیان پرداخت نشده است"؛ " سود سهام عدالت ما که از شهرستان و روستایمان ثبت نام شده است را حتی واریز نکردند. مگر قرار نبود تا پایان سال ۹۸ واریز شود؟"؛ " من تحت حمایت کمیته امداد هستم ولی هنوز برایم واریز نشده است. شماره شبا هم داده ام و حسابم فعال است؛ چرا نباید واریز شود؟"

بسیاری از مشمولان نیز از این گلایه داشتند که سود سهام عدالت برای یکی از اعضای خانواده واریز شده اما برای سایر اعضا واریز نشده است. پیام برخی از آن‌ها به این صورت است: "سهام عدالت همسر و پسرم واریز را کردند اما برای من واریز نشده است"؛ "چرا برای همسرم واریز شده اما برای من نه؟"؛ "برای من واریز نشد اما برای دیگراعضا ی خانواده ام واریزشد."

با این حال گلایه اکثر مخاطبان از عدم واریز یا کاهش مبلغ واریز بوده است. در برخی از این گلایه ها آمده است: "قراربود ۲۵۰ هزار تومان سود واریز کنند اما برای ما ۱۰۰ هزار تومان واریز کردند"؛ "سهام من هم یک میلیونی بود اما تا برسد به دست ما شد ۱۰۰ هزار تومان"؛ "من همه ساله سهام میگرفتم اما تا الان خبری از آن نیست"؛ "سهام عدالت ما پرداخت نشده است و فقط می نویسد درصف ارسال به بانک "؛ "سود سال گذشته من را پرداخت نکردند. پیگیری کردیم گفتند شرکتی که ما سهام داریم ورشکسته است!"؛ "برای کسانی که شماره شبا هم درسامانه سهام عدالت ثبت کردند واریز نشده است؛ تکلیف آن‌ها چیست؟"

البته یک مخاطب هم نوشته بود که "برای من که سهام یک میلیونی دارم ۲۰۵۰۰۰ تومان واریز شده است"

کد خبر 496548 برچسب‌ها سهام عدالت

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سهام عدالت واریز سود سهام عدالت سازمان خصوصی سازی واریز نشده هزار تومان یک میلیون تومان سود برای من

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۳۱۱۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش فوری به تغییر نام باشگاه استقلال

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، ابراهیم بازیان دوشنبه شب در گفت‌وگوی تلویزیونی درباره واگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس، اظهار کرد: باور این بود که این کار اتفاق نمی‌افتد. ما باید باور کنیم که می‌توانیم و به دنبال کارهای نشدنی برویم. قطار واگذاری دو باشگاه ۲۰ سال در حرکت بود و اراده دولت‌های محترم مبنی بر واگذاری به نتیجه نرسید.

وی تصریح کرد: در دولت مردمی سیزدهم این قدم برای خصوصی‌سازی در سال ۱۴۰۱ برداشته شد و با ورود دو باشگاه به فرابورس ۱۰ درصد سهام آنها به مردم واگذار شد و مقدمات واگذاری کلید خورد. در این فاصله با کمک دولت و وزیران ورزش و اقتصاد و همچنین سازمان خصوصی‌سازی، دو مرحله مزایده برگزار و متفاوت با دوران قبلی، شرایط واگذاری شکل گرفت.

وی افزود: این دو باشگاه همزمان با هم عرضه شدند و واگذاری نتیجه بخش بود و ۸۵ درصد سهام آنها در این مرحله از مزایده عرضه شد و با ۱۰ درصد قبلی ۹۵ درصد سهام واگذار و عملا دیگر دولتی نیستند و تنها ۵ درصد سهام آنها در اختیار دولت است. ما به عنوان سازمان خصوصی‌سازی مرحله‌ای را قبل از واگذاری بایستی دنبال کنیم و آن هم بررسی و مطالعه روی مشتریان راهبردی و استراتژِیک است و هدف عمده واگذاری بسته به بهبود شرایط مالکان دارد. مالکان جدید باید از صلاحیت لازم مدیریتی، فنی و مالی برخوردار باشند و ارزیابی شوند و سازمان فرابورس آنها را بررسی می‌کند.

رئیس سازمان خصوصی‌سازی عنوان کرد: این امر مهم در مورد مشتریانی که اعلام آمادگی کردند چون کنسرسیوم ملی پتروشیمی خلیج فارس برای خرید باشگاه استقلال و هلدینگ بانک‌های شهر، تجارت، ملت، اقتصاد نوین، رفاه و صادرات برای باشگاه پرسپولیس هر دو شرایط لازم را برای مالکیت این دو باشگاه داشتند. مشغول برگزاری تشریفات قراردادی بودیم و این هفته مراحل واگذاری نهایی طی می‌شود و عملا به مالکان جدید تا پایان دوره اقساط ۶ ساله واگذار می‌شود.

وی ادامه د اد: قیمت معامله ما برای هر دو باشگاه ۱۰ درصد به صورت نقدی و ۹۰ درصد مابقی، طی ۶ سال پرداخت می‌شود. دو مالک جدید می‌توانند از فردا بگویند اقساط را یکجا پرداخت می‌کنیم اما امر ورزش مهم و باید این مراتب نظارت شود و روند قانونی خود را طی کند. مدیریت بنگاه‌ها امروز جدا از مالکیت است و خودشان به جمع‌بندی می‌رسند و به اهل فن می‌سپارند. بنگاه‌های بزرگ کاملا آشنا به حاکمیت شرکتی هستند و این دو باشگاه باید به سمت بهبود شرایط بروند.

وی تصریح کرد: تا مالکیت قطعی نشود اعضای هیات مدیره را نمی‌توانند مشخص کنند و ضمن آنکه مالکیت تا پایان هفته منتقل می‌شود و بعد از آن می‌توانند مجمع تشکیل دهند و اعضا را انتخاب کنند. برای عمده مجوزها برای تغییرات اساسی برای افزایش سرمایه و اخذ تسهیلات و تغییر اساسنامه باید از سازمان خصوصی‌سازی اجازه گرفته شود. مهم این است که دوباره دغدغه این را نداشته باشیم که بخشی از سهام دولتی و برخی غیردولتی است.

بازیان یادآور شد: برخی از باشگاه‌ها چون شرکت دولتی هستند باید حتما پسوند آنها تغییر کند و می‌توانند این موضوع را پیشنهاد کنند و مخالفتی با آن نشده اما تا زمانی که به طور رسمی درخواست نشود نمی‌توانیم آن را در قرارداد عنوان کنیم.

وی افزود: برای تغییر نام باشگاه استقلال به استقلال خلیج فارس، درخواستی آمده که این موارد هم محل طرح و بحث است و می‌توانند هر پسوندی را مالکان در چارچوب قانون مطرح کنند. اگر نام استقلال به استقلال خلیج فارس تغییر کند و منع قانونی نداشته باشد مورد ملاحظه قرار می‌گیرد.

کد خبر 848219 برچسب‌ها ویژه ورزشی باشگاه استقلال

دیگر خبرها

  • واکنش باشگاه پرسپولیس به انتشار برخی اخبار
  • نظارت ها بر شرکت های بورسی برای واریز به موقع سود سهام عدالت چگونه است؟
  • تاریخ دقیق واریز سود سهام عدالت اعلام شد + جزئیات
  • واریز ۳ مطالبه معلمان تا پایان اردیبهشت
  • واریز ۳ مطالبه مالی معلمان تا پایان اردیبهشت
  • استقلالی‌ها شارژ مالی شدند
  • پرداخت معوقات حق‌التدریس‌ها تا ۲ هفته دیگر
  • هشدار بیمه مرکزی به خودروهای فاقد بیمه شخص ثالث
  • واکنش فوری به تغییر نام باشگاه استقلال
  • کارت سوخت رانندگان باطل می شود!