Web Analytics Made Easy - Statcounter

مردمی که برای فروش سی درصد از سهام عدالتشان اقدام کرده اند، اما این روز‌ها با معضل عدم واریز مبلغ سهام به حسابشان توسط بانک‌ها مواجه هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پس از آزادسازی سهام عدالت مشمولان می‌توانند از طریق کارگزاری یا بانک ها اقدام به فروش سی درصد از سهام عدالتشان کنند.

اما نکته ای که در اینجا مورد بحث واقع می شود این موضوع است که در حال حاضر وقتی افراد به بانک یا کارگزاری ها  جهت فروش سهامشان مراجعه می کند در بانک ها با آن ها قرار داد یک طرفه بسته می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قرار داد یک طرفه در اصل به معنای آن است که بانک یا کارگزاری ها می توانند هر زمانی که خواستند این سهام را به فروش برسانند و حق اعتراض برای دارندگان سهام وجود نداشته باشد.

هم اکنون شکایت نامه‌هایی در همین راستا از سهامداران عدالت که برای فروش سهامشان به بانک یا کارگزاری‌ها مراجعه کرده بودند مبنی بر کار شکنی‌های بانک‌ها در قبال تعهدی که در خصوص فروش ۳۰ درصد سهام داده بودند دریافت کرده ایم به طوری که  بعضی از این سهامداران در تاریخ ۶ خرداد برای فروش سهام عدالتشان به بانک‌ها مراجعه کرده بودند، اما تا به همین امروز یعنی تاریخ ۱۶ تیر مبلغی را تحت این عنوان دریافت نکرده اند.   ارزش سبد سهام عدالت بروزرسانی نمی‌شود

در ادامه موضوعی که هم اکنون توجه بسیاری از سهامداران را به خود جلب کرده این مسئله است وقتی اشخاص برای فروش ۳۰ درصد از سهامشان به بانک ها مراجعه می کنند  از آنجایی که در سایت سهام عدالت ارزش سبدشان بروز نیست  همین عاملی می شود تا  متوجه نشوند که ارزش روز سهامشان به چه میزان است یا این که وقتی  بعضی از بانک ها اقدام به فروش ۳۰ درصد از  سهام افراد می کنند آنها از کجا باید متوجه شوند که کدام سهامشان و با چه میزان قیمتی به فروش رفته است.

زمان فروش سهام عدالت توسط بانک ها مشخص نیست

محمد حسن ابراهیمی مدیرعامل شرکت کارگزاری بانک ملی ایران اظهار کرد: در حال حاضر نمی توان زمانی برای فروش سهام سهامداران عدالت مشخص کرد، کارگزاری تلاش می کند سهام را به نفع سهامدار بفروشد، بنابر این نمی تواند این کار را به هر قیمتی انجام دهد.

مدیرعامل شرکت کارگزاری بانک ملی ایران در پاسخ به این سوال که چرا مبلغ واریزی به حساب افراد سهامدار متفاوت است,گفت: سهام عدالت، سبدی از سهم های مختلف است، بنابراین کارگزار ممکن است در یک مرحله تعدادی از این سهام را بفروشد و تعدادی را نزد خود نگه دارد تا قیمت آن افزایش یابد، بنابراین تنها مبلغ سهام فروخته شده به حساب افراد واریز می شود.

او بیان کرد: ثبت درخواست فروش سهام عدالت به معنی فروش قطعی آن نیست، فرایند فروش ممکن است کمی زمان بر باشد، اما کارگزاری پس از فروش قطعی، مبالغ دریافتی را طی روال قانونی به حساب صاحب سهام واریز خواهد کرد. و ادامه باید به این مسئله اشاره کرد  زمانی که سهام عدالت افراد به فروش رسید دیگر نیازی به حضورفیزیکی در باجه ها نیست و این رقم به حساب آن ها واریز می شود.

انتهای پیام

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: دانا

کلیدواژه: سهام عدالت فروش سهام برای فروش بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۴۰۶۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری استقلال و پرسپولیس رسمی شد(عکس)

به گزارش "ورزش سه"، مراسم واگذاری سهام عمده باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس یک هفته قبل در وزارت ورزش و جوانان برگزار شد که حالا پس از هفت روز نامه این واگذاری به دست فدراسیون فوتبال رسید.

ابراهیم بازیان، سرپرست سازمان خصوصی‌سازی با ارسال نامه‌ای به رئیس فدراسیون فوتبال از فروش رسمی سهام باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس خبر داد.

سرپرست سازمان خصوصی‌سازی، در نامه‌ای به مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال، فروش سهام کنترلی متعلق به دولت در شرکت‌های فرهنگی - ورزشی استقلال ایران و پرسپولیس را با واگذاری سهام 85 درصدی اعلام کرد.

در نامه بازیان برای رئیس فدراسیون فوتبال عنوان شده که سهام 85 درصدی باشگاه استقلال به‌طور  تفکیک شده با واگذاری «5 درصد به گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس»، «20 درصد به شرکت پتروشیمی پارس»، «20 درصد به شرکت پتروشیمی بوعلی سینا»، «20 درصد شرکت پتروشیمی تندگویان» و «20 درصد شرکت پتروشیمی بندر امام» انجام شده است.

همچنین در نامه سرپرست سازمان خصوصی‌سازی برای رئیس فدراسیون فوتبال عنوان شده که سهام 85 درصدی باشگاه پرسپولیس نیز به طور تفکیک شده با واگذاری «30 درصد به بانک شهر»، «20 درصد به بانک تجارت»، «20 درصد به بانک ملت»، «5 درصد به بانک صادرات»، «5 درصد به بانک رفاه» و «5 درصد به بانک اقتصاد نوین» صورت گرفته است.

در نامه بازیان آمده است:
«به استحضار می‌رساند در اجرای مصوبه هیئت محترم واگذاری بلوک سهام کنترلی شرکت‌های فرهنگی- ورزشی استقلال ایران و پرسپولیس متعلق به دولت (وزارت ورزش و جوانان) در تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳ توسط این سازمان به فروش رسید.»

دیگر خبرها

  • نظارت ها بر شرکت های بورسی برای واریز به موقع سود سهام عدالت چگونه است؟
  • قاچاقچیان، پنهان در نقاب کسب و کار‌های اینترنتی/کالای قاچاق چگونه در سایت‌ها فروخته می‌شوند؟
  • واگذاری استقلال و پرسپولیس رسمی شد(عکس)
  • تاریخ دقیق واریز سود سهام عدالت اعلام شد + جزئیات
  • نامه سازمان خصوصی سازی به فدراسیون فوتبال درباره مالکیت استقلال و پرسپولیس
  • نامه سازمان خصوصی‌سازی به فدراسیون فوتبال
  • نامه سازمان خصوصی‌سازی به فدراسیون فوتبال درباره سرخابی‌ها
  • انتقال ۲۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس به بانک ملت
  • مقصر جریمه شدن اشتباهی رانندگان کیست؟
  • رونالدو در اندیشه فروش وایادولید