Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: از ابتدای تیرماه برای ۲۰۰ هزار مشترک بدمصرف و پرمصرف تهرانی یعنی مشترکانی که بیش از دو برابر الگو (۳۰ مترمکعب)، آب مصرف می‌کنند اخطار پیامکی و مکتوب صادر شده و چنانچه میزان مصرف خود را در این مدت کنترل نکرده باشند، در روزهای آینده روزانه بین ۲ تا ۵ ساعت آب این مشترکان قطع خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش پول نیوز، اکبر حیدری در مورد واریز سود سهام عدالت مربوط به عملکرد سال ۹۸ گفت: سهام عدالت در حال حاضر دچار یک بلاتکلیفی خاصی شده ، حال خوبی ندارد و نیازمند اصلاحات فوری در اداره سهام عدالت است.

به گفته وی، طبق قانون تجارت قرار بود سود سهام عدالت برای کسانی که روش مدیریت غیر مستقیم را انتخاب کرده‌اند، باید به حساب شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی واریز می‌شد، اما مسئولان دولتی چون می‌خواستند سریعاً کار انجام شود، سود سال ۹۸ را از طریق شرکت سپرده‌گذاری مرکزی به حساب سهامداران عدالت در روش مستقیم و غیر مستقیم واریز کردند.

وی افزود: بر اساس گفته دژپسند وزیر اقتصاد، قرار بود برای کسانی که سهام عدالت با ارزش اسمی یک میلیون تومانی دارند بابت سود عملکرد سال ۹۸ مبلغ ۴۰۰ هزار تومان واریز کنند، اما اعلام شد برای کسانی که سهام عدالت ۵۳۲ هزار تومانی دارند مبلغ ۲۰۰ هزار تومان واریز می‌شود که معلوم نشد سود بابت ۳۲ هزار تومان اضافی آن چه شده است.

به گفته سخنگوی کانون شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت، قبل از اسفندماه ۹۹ قرار بود ۵۰ درصد از سود عملکرد سال ۹۸ سهام عدالت واریز شود که به جای ۲۰۰ هزار تومان مبلغ ۱۹۵ هزار تومان واریز شد، اما بعد از عید که قرار بود ۵۰ درصد دوم از سود واریز شود باز هم گروکشی شد و ۴۰ درصد از سود باقیمانده سال ۹۸ را واریز کردند و گفتند بقیه سود را با سهام جایزه و حق تقدم جبران می‌کنند.

حیدری عنوان کرد:‌ دو شرکت مپنا و مخابرات ایران که از شرکت‌های سرمایه‌پذیر سهام عدالت هستند، اعلام کردند به دلیل داشتن مطالبات از دولت، پولی برای واریز سود سهام عدالت سهامداران ندارند بنابراین نه سودی دادند و نه وعده دادند که سهام جایزه و یا حق تقدم اختصاص دهند.

وی افزود: قبلاً سود سهام عدالت از طریق سازمان خصوصی‌سازی و به صورت رایگان بین سهامداران توزیع می‌شد، اما بعد از عید اعلام شد شرکت مپنا و مخابرات سود عملکرد ۹۸ سهامداران را نداده‌اند، در حالیکه این دو شرکت مانند هر شرکت دیگری حق دخل و تصرف در سود ۴۹ میلیون سهامدار را ندارند.

سخنگوی کانون شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت اظهار داشت: در واقع مپنا و مخابرات به بهانه داشتن طلب از دولت سود سهام عدالت مردم را نزد خود گرو گرفته‌اند و ادعا می‌کنند پولی برای پرداخت سود به سهامداران ندارند، در حالی که وقتی سودی در مجمع تصویب می‌شود، منابع آن وجود دارد.

به گفته حیدری، از ۳۶ شرکت سرمایه‌پذیر سهام عدالت فقط پنج شرکت سود عملکرد سال ۹۸ شناسایی نکرده‌اند، یعنی ۳۱ شرکت سودآور بوده‌اند که از این تعداد دو شرکت گفته‌اند سود نمی‌دهیم و دو شرکت دیگر نیز گفته‌اند به جای سود نقدی سهام جایزه و حق تقدم به سهامداران می‌دهیم.

وی گفت: پیشنهاد ما این است که ترازنامه شرکت‌های سرمایه‌پذیر عدالت منتشر شود که سودهای مجامع چه شده است و با اموال مردم در این مدت چه کرده‌اند.

سخنگوی کانون شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت در مورد پرداخت ۵۰ درصد دوم سود سهام عدالت که در ۱۴ تیرماه امسال واریز شد، عنوان کرد: برای دارندگان سهام عدالت ۵۳۲ هزار تومانی حدود ۷۶ هزار تومان سود واریز کرده‌اند و به نظر من باید ترازنامه صورت مالی این شرکت‌ها منتشر شود تا سهامداران عدالت بدانند چه هزینه‌ای بابت تقسیم سود از آنها کسر شده است.

به گفته حیدری، برخی از شرکت‌های سرمایه‌پذیر سهام عدالت به هیأت مدیره نمایندگان سهام عدالت که منصوب دولت بوده‌اند، متأسفانه به صورت غیر قانونی پاداش هیأت مدیره دادند، در حالی که اگر پاداشی تعلق می‌گیرد، باید ابتدا به حساب شرکت سرمایه‌گذاری استان واریز شود و هیأت مدیره شرکت بعد از بررسی آن را به حساب افراد واریز کنند.

وی افزود: کانون شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی در حال تهیه گزارشی است که این گزارش را در مورد واریز پاداش هیأت مدیره به منصوبان دولتی در شرکت‌ای سرمایه‌پذیر تهیه و آن را به سازمان بازرسی و مقامات نظارتی ارسال خواهد کرد.

منبع: فارس

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: آب مشترکان پرمصرف تهران قطع می شود آب آب تهران آب تهران و قطعی قطعی آب تهران کانون شرکت های سرمایه گذاری استانی سود سهام عدالت عملکرد سال ۹۸ سرمایه پذیر سود عملکرد هزار تومان هیأت مدیره دو شرکت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۳۵۷۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثروت ایلان ماسک روی دور افزایش افتاد

ثروت خالص ایلان ماسک پس از این که به پایین‌ترین میزان در حدود یک سال گذشته سقوط کرد، بیشترین افزایش را از زمان قبل از خرید توییتر پیدا کرده است.

به گزارش ایسنا، داده‌های شاخص میلیاردرهای بلومبرگ نشان داد در پنج روز گذشته، ۳۷.۳ میلیارد دلار به ثروت ایلان ماسک که سومین فرد ثروتمند جهان است، افزوده شده که بزرگترین رشد هفتگی ثروت او از مارس سال ۲۰۲۲ است. در آن زمان قرارداد ایلان ماسک برای خرید ۴۴ میلیارد دلاری توییتر هنوز نهایی نشده بود. از آن زمان، ثروت ایلان ماسک به همان اندازه که پس از یک صعود خیره کننده در سال‌های ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ افزایش یافته بود، مرتب نزول کرده بود.

پس از انتشار گزارش‌هایی مبنی بر این که تسلا، موافقت کلی مقامات چینی برای استفاده از سیستم کمک راننده خود در بزرگترین بازار خودروی جهان را کسب کرده است، سهام این شرکت خودروسازی در روز دوشنبه، بیشترین افزایش را در بیش از سه سال گذشته تجربه کرد. پیش‌تر، اخبار هفته گذشته مبنی بر اینکه تسلا قصد دارد در سال جاری میلادی، خودروی ارزان‌تری را معرفی کند، نگرانی‌ها نسبت به درآمد ناامیدکننده این شرکت خودروسازی برقی را کاهش داده بود.

ماسک تنها در روز دوشنبه، ۱۸.۵ میلیارد دلار به دارایی خود اضافه کرد که سیزدهمین رشد روزانه بزرگ ثروت یک میلیاردر در شاخص ثروت بلومبرگ بود. ماسک با دارایی خالص ۲۰۱.۵ میلیارد دلار، پس از اینکه هفته گذشته مارک زاکربرگ را پشت سر گذاشت، در آستانه سبقت از جف بزوس و تصاحب جایگاه دومین ثروتمند بزرگ جهان قرار دارد.

عمده ثروت ماسک ۵۲ ساله، از سهامش در شرکت تسلا و همچنین دارایی‌اش در شرکت فناوری‌های اکتشاف فضا و ایکس (توییتر سابق) است.

پیش از رشد اخیر ارزش سهام، تسلا در طول سال، دارنده بدترین عملکرد در شاخص سهام «اس اند پی ۵۰۰» شناخته شده بود. در این بین، ارزیابی «صندوق فیدلیتی بلو چیپ» نشان می‌دهد ارزش شرکت شبکه اجتماعی ایکس از دو سال پیش که توسط ایلان ماسک خریداری شد، حدود ۷۳ درصد کاهش پیدا کرده است.

یک نقطه روشن برای ثروت ماسک، شرکت اسپیس ایکس بوده است که از اواسط سال ۲۰۲۲ تا پایان سال ۲۰۲۳، بیش از ۴۰ درصد رشد ارزش داشت.

این میلیاردر با فشارهای داخلی مواجه است. تسلا از سهامداران خواسته است تا دوباره به بسته پاداش ۵۶ میلیارد دلاری ماسک که در اوایل سال جاری توسط دادگاه دلور باطل شده بود، رای دهند.

بر اساس گزارش بلومبرگ، طبق داده‌های شاخص ثروت بلومبرگ، اگر این درخواست رد شود، ماسک در معرض خطر از دست دادن دارایی سهام است که تقریبا یک چهارم ارزش خالص ثروت او را تشکیل می‌دهد.

دیگر خبرها

  • رای دادگاه تجدیدنظر به محکومیت کقزوی!
  • نظارت ها بر شرکت های بورسی برای واریز به موقع سود سهام عدالت چگونه است؟
  • جاماندگی بورس از بازار‌ها
  • عبور از دژاووی بورسی
  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / سهامداران منتظر تحول یکباره بازار نباشند!
  • تاریخ دقیق واریز سود سهام عدالت اعلام شد + جزئیات
  • ثروت ایلان ماسک روی دور افزایش افتاد
  • یک باشگاه جدید: ادامه ماجراجویی ستاره هالیوود در فوتبال
  • آبرسانی سیار به ۲۵۷ روستای استان گلستان
  • توجه به معلم «سرمایه‌گذاری برای کشور» است/ آموزش و پرورش، مسئله اول کشور